Смятам, че не само при мен постъпват такива искания от клиенти
Може ли?
Може ли?
Да се направи справка за продадените количества (по рецепти) за период?
( иначе казано - не е каприз, а необходимост
).
Моля ви, като прочетете тема пишете по едно мнение да не ви търся по icq/телефон после ...
От кога sale има справка различна от "оборот" и "отпечатани документи"?paligire написа:Справка продажби не върши ли работа? Там си има 'чекбокс' По Рецепти, Няма възможност да се сортират по нисходящ или възходящ ред по количества , но ако се наложи ще се направи. За момента аз конвертирам файла в EXEL и там ползвам сортиране.
Моля ви, като прочетете тема пишете по едно мнение да не ви търся по icq/телефон после ...
- paligire
- Регистриран: 08-11-2004 11:19
- Име: Nikola Paligorov
Никола Палигоров - Местоположение: Sofia
'Справка продажби' е направена в Сторето и затова я няма в САЛЕ, ако обекта с само със САЛЕ, и не водят склад (тяхна си работа), то тогава да си вадят от дневните отчети (разбивка по рецепти), и да си ги сумират. За толкоз пари толкоз справки. Това все пак е сервитьорски модул и има само необходимите неща за следене от управителя. Съгласи се с мен.
Когато имам клиент, който е работил с Елтур, и който с мъки съм убедил да не използва Мистрал (който лично съм му продал преди да започнем работа с Ънриълсофт, и все още си има по неизползваните машини) , ми е много трудно да му кажа "гепи калкулатора".
Да не говорим, че конкретната ситуация е като цяло ... сложна.
Ще се съгласиш ли с мен ?
Ако е велико усилие наистина не си струва, но ако не е - ще съм много благодарен да се направи. Не държа да е кой знае какво. Стига ми да пише "артикул - количество" , да се прави за период, (филтър по оператори няма да откажа разбира се ...) и да има "Сума" най-долу.
Да не говорим, че конкретната ситуация е като цяло ... сложна.
Ще се съгласиш ли с мен ?
Ако е велико усилие наистина не си струва, но ако не е - ще съм много благодарен да се направи. Не държа да е кой знае какво. Стига ми да пише "артикул - количество" , да се прави за период, (филтър по оператори няма да откажа разбира се ...) и да има "Сума" най-долу.