При натискане на клавиша ?
При натискане на клавиша ?
При маркиране и натискане на клавша ? сейла ми забива. А с + и - си работи.
Тогава като го писах това ми беше с последната 0.1.10.10, може и в моя компютър да е проблема. Но сега с последната версия си работи нормално.
Но сега забелязвам защо така са ми объркани буквите отдоло. Отначало си вървят нормално но след "Н" , "О" е някаде горе и после пак рподалжават нормално до някой време. Да не ми е нещо от резолюцията?
П.С. Начина на маркирване с азбуката е убиствен(направо съм възхитен) чесно много ми хареса толкова интелигентно направено как остават само букви които са нужни и не е нужно да търсиш буквите, а и търси навсякаде в името просто е номер едно БРАВО.
Но сега забелязвам защо така са ми объркани буквите отдоло. Отначало си вървят нормално но след "Н" , "О" е някаде горе и после пак рподалжават нормално до някой време. Да не ми е нещо от резолюцията?
П.С. Начина на маркирване с азбуката е убиствен(направо съм възхитен) чесно много ми хареса толкова интелигентно направено как остават само букви които са нужни и не е нужно да търсиш буквите, а и търси навсякаде в името просто е номер едно БРАВО.

Горе са гласни, долу съгласни. Тази подредба ще може да се прави индивидуално към потребителя (ако на някой му се играе де).airking написа:Но сега забелязвам защо така са ми объркани буквите отдоло. Отначало си вървят нормално но след "Н" , "О" е някаде горе и после пак рподалжават нормално до някой време. Да не ми е нещо от резолюцията?
Тук очаквай и още екстриairking написа:П.С. Начина на маркирване с азбуката е убиствен(направо съм възхитен) чесно много ми хареса толкова интелигентно направено как остават само букви които са нужни и не е нужно да търсиш буквите, а и търси навсякаде в името просто е номер едно БРАВО.