Справка продажби на стоки по доставчици и още

Въпроси, мнения и предложения свързани с модула.

Модератори: detelin, mIRCata

Потребителски аватар
kikaha1
Мнения: 3
Регистриран: 17-09-2009 23:51

Справка продажби на стоки по доставчици и още

Мнение от kikaha1 » 29-02-2016 21:04

Здравейте, започнах да ползвам програмата в целогодишно работещ супермаркет, и имам нужда от малък ъпгрейд на някои справки.
Най-ползвана за всекидневни заявки е справката за продажби на стоки по доставчици. Това което ми липсва в нея е показването на моментната наличност на съответните продадени продукти. Когато виждаш реализацията на даден продукт за определено време и съответно неговата наличност/липса в магазина, много по-лесно ще можеш да направиш заявка на контрагента който доставя въпросния продукт.
За да не отварям друга тема ще пиша в тази, за една друга справка която все още не съществува - "Справка за наличност на стока по доставчици". С около 2/3 от контрагентите работя на принципа "ново за старо" , и такъв тип справка би ми бил много полезен, за да преценя кога да направя по-малка допълваща завка или да засиля количеството и да "завъртя" сметките. А убеден съм че и много други потребители на програмата ще оценят тая справка положително.
В заключение бих искал да предложа следното: ако е възможно, бихте ли добавили няколко колони в справката за продажби на стоки по доставчици - "налични бройки" , "дост цена СП" и "сума СП" които да са обединени в обща шапка "Наличност". Тогава и името на справката би следвало да се промени на "продажба на стоки по доставчици - форма за заявка" , нещо което го няма и при много скъпи "професионални" програми.
ПС Ако ако може да добавите и една празна колона "заявка" която да може да се попълва директно в тая справка на Атона, и да има функционалностите за сортиране по количество и записване в екселски файл, просто наистина ще ви призная за нереално добри. Така де, в unreal soft, нереално добри програмисти :dance:
Поздрави, Д. Денчев

Отговори