Kiara 1.1.0

Въпроси, мнения и предложения свързани с модула.

Модератори: detelin, mIRCata

Потребителски аватар
stoar08
Мнения: 1548
Регистриран: 09-11-2004 08:15
Име: Стоян Арабаджиев
Местоположение: Самоков

Kiara 1.1.0

Мнение от stoar08 » 28-07-2015 19:38

Няколко неща не са очевидни в тази версия, за това :

1. Вече може да фактурира от различните фирми, регистрирани в Aton. За всяка фирма има отделна номерация и може да се настрои номер на обект (използва се при разнасяне на фактурите в Aton). Актуалниня Aton на сайта би трябвало да се справя с такива отчети. Delenn 0.6.0 подава данни за всички собствени фирми в базата.
Желателно е да не обновявате по време на работа! Данните са леко разместени и преди първото зареждане ще се случват странности.

2. В настройки на връзката с Delenn може да се въвежда отрицателно Kiara ID. Отрицателните номера се третират като номер на потребител, с който да се записват операциите (ID "-3" ще записва с оператор 3). В този случай няма нужда от настроен PocketShop, може само да се брои и за момента няма начин да се ограничат продуктите, които се зареждат. За да работи му трябва Delenn 0.6.1.

3. В броене, при задаване на количество (бутона с количката), може да се зададе 0. За целта просто бутона се задържа повече. Целта е да може да се отрази "това не го намерих" при инвентаризация. Нормално натискане на бутона, при въведено количество "0", си работи като до сега - премахва продукта от списъка.
Моля ви, като прочетете тема пишете по едно мнение да не ви търся по icq/телефон после ...

Отговори