Страница 1 от 1

Питане отностно следене на наличности.

МнениеПубликувано на: 15-05-2017 20:29
от boris
В програмата има опция за следене на наличности, но доколкото я гледам за да работи, коректно трябва, някои постоянно да натикса бутона "Опреснява", има ли вяриянт (аз поне не разбирам как) да се презарежда автоматично? Също някакав вариянт да заредя целия асортимент за склада, а не всеки по отделно. (вероятно може през базата, но и за това в мемента не се сещам от къде е).


И още едно въпросче, слагам в режим, на панели да се виждат картинки, но се получава така че при първо пускане на програмата, не се визуализират, виждат се едва след втори старт на програмата, това може да е и проблем само при мен?

Re: Питане отностно следене на наличности.

МнениеПубликувано на: 16-05-2017 14:21
от alex
boris написа:И още едно въпросче, слагам в режим, на панели да се виждат картинки, но се получава така че при първо пускане на програмата, не се визуализират, виждат се едва след втори старт на програмата, това може да е и проблем само при мен?

След първото влизане в режим маркиране се зареждат картиниките и при второ влизане в маркиране, вече ги има (без да се излиза от програмата)

Re: Питане отностно следене на наличности.

МнениеПубликувано на: 18-05-2017 12:49
от alex
boris написа:В програмата има опция за следене на наличности, но доколкото я гледам за да работи, коректно трябва, някои постоянно да натикса бутона "Опреснява", има ли вяриянт (аз поне не разбирам как) да се презарежда автоматично?

В новата версия е напавено да ъпдейта наличностите всеки път при вход за маркиране от станциятата която е включено автоматично сихронизиране с Атон