Страница 1 от 1

При печат на поръчки

МнениеПубликувано на: 13-11-2015 23:49
от badjo
Днес на един обект ми се наложи да конфигурирам печата на поръчки, така че на поръчката да излиза и от кое заведение е направена, тъй като се ползва една кухня, която има два входа, като на единия издават поръчките на едното заведение (зала), а от другия на другото. Идеята е да може готвачите да различават за кое заведение са поръчките, в конфигурация поръчки има и опция за печат на хедър и футер но поне при мен не сработи (нищо не отпечатва, като има зададен хедър в заведението), конфигурирането на нови обекти с подсказващи имена беше следващото решение (не се сетих за друго), но е доста времеемко за клиента да си преписва цялото меню при положение че цените са еднакви (работи само ТъчСейл без АтонС и не може да се копират ценовите листи)
Питането ми е дали може да се направи нещо относно копиране на ценова листа, печат името на заведение в поръчка (на опция) и да се оправи печата на хедъра в поръчка.

Re: При печат на поръчки

МнениеПубликувано на: 16-11-2015 12:17
от Pitcher
Хедър и Фуутър от конфигурация на обектите се печатат само на сметката, не на поръчката. Като имаш две заведения те нямат ли отделни обекти или обектът кухня е общ? Инъче да, правиш ги на отделен обект - кухня А и кухня Б и вероятно копирането на цените има вариант да стане със някакъв скрипт.

Re: При печат на поръчки

МнениеПубликувано на: 16-11-2015 16:21
от alex
Ще направим опция за печат на Header/Footer за поръчките